Brubo » Eten en Drinken
Wie ver wil komen moet dichtbij beginnen.
Artikelen 1 - 4 van 4 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

De streekgerechten van Gran Canaria: traditie en gewoontes

De streekgerechten van Gran Canaria: traditie en gewoontes

Het eten op Gran Canaria kent verschillende invloeden van andere landen en deze invloeden zijn veelal terug te vinden in de gerechten die erg geliefd zijn op het eiland. Er zijn veel streekgerechten d… Buitenlands, Cran Canaria, 16-11-2015
Fermenteren: je eten en drinken langer houdbaar maken

Fermenteren: je eten en drinken langer houdbaar maken

Fermentatie is een proces waarbij het voedsel gaat rotten op een gecontroleerde manier. Al eeuwenlang wordt deze methode toegepast om het eten langer houdbaar te maken. Bacteriën en schimmels zorgen o… Bereiding, 28-01-2016
Kruiden en specerijen als alternatieve smaakmakers

Kruiden en specerijen als alternatieve smaakmakers

Het meest bekende zout dat we kennen is het keukenzout. We gebruiken het om ons eten op smaak te maken, zowel tijdens de bereiding van ons eten, als ook er na. We hebben niet door dat we ongemerkt toc… Bereiding, 22-11-2016
Sulfiet in wijn en allergische klachten

Sulfiet in wijn en allergische klachten

Heb je wel eens na het drinken van wijn rode vlekken in het gezicht gekregen of jeukbultjes? Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, maar het kan zijn dat je dan allergisch bent voor de stof sulfi… Bier en wijn, Allergieën, 27-05-2015
Schrijf mee!