Artikelen 1 - 4 van 4 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Fermentatie is een proces waarbij het voedsel gaat rotten op een gecontroleerde manier. Al eeuwenlang wordt deze methode toegepast om het eten langer houdbaar te maken. Bacteriën en schimmels zorgen o…
Bereiding, 28-01-2016
Het eten op Gran Canaria kent verschillende invloeden van andere landen en deze invloeden kun je vaak terug vinden in de gerechten die erg geliefd zijn op het eiland. Er zijn veel streekgerechten die…
Buitenlands, 16-11-2015
Het meest bekende zout dat we kennen is het keukenzout. We gebruiken het om ons eten op smaak te maken, zowel tijdens de bereiding van ons eten, als ook er na. We hebben niet door dat we ongemerkt toc…
Bereiding, 22-11-2016
Heb je wel eens na het drinken van wijn rode vlekken in het gezicht gekregen of jeukbultjes? Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, maar het kan zijn dat je dan allergisch bent voor de stof sulfi…
Bier en wijn, 27-05-2015